9. 8. 2010.

KVADROCIKL - NEOBIČAN GOST


Početkom meseca, prolaznici na borskim ulicama bili su u prilici da  primete, pogledaju a pojedini i provozaju jedno neobično i simpatično vozilo- kvadrocikl.
Ovaj prelepi četvorotočkaš boranima je na poziv Turističke organizacije „Bor“ prezentovala radionica „Šolak“ iz Beograda.
Radi se o rekreativno-turističko-ekološkom vozilu, koje je pogodno za rekreaciju, razgledanje turističkih lokaliteta, promotivne aktivnosti pre svega, na šetališnim i sportsko-rekreativnim zonama u urbanim sredinama i slično.
Što se kapaciteta tiče ovo je dvosed sa dodatnim sedištima za mlađu decu i prostorom za ručni prtljag.

Domaći prizvođač, radionica „Šolak“ nastojala je  da vozilo bude izrađeno od najkvalitetnijih komponenti, lepo dizajnirano  udobno i sigurno.
Na samom početku su prizvodnje,tako da tokom meseca na tržište mogu da izbace deset ovakvih vozila mesečno.
Do sada su uspeli da plasiraju sve što proizvedu a kupci su pre svega lokalne turističke organizacije, vlasnici turističkih lokaliteta, organizatori sajmova i manifestacija, pojedinci koji ovo vozilo iznajmljuju za kratke rekreativne i zabavne porodične vožnje,a tipuju i na kompanije i političke stranke u vreme promotivnih i izbornih kampanja.
Uz pojačanu marketinšku kampanju, četvorocikl bi mogao postati jako tražen, pre svega u ravničarskim sredinama.
Sledeća prilika da malo bolje upoznamo „novog prijatelja“ će biti avgusta meseca u vreme održavanja manifestacije „Dani Brestovačke banje“.




Tekst i foto: Bora Stanković

Нема коментара: